Thursday, 8 November 2012

Mujib ? Muahahahaha

374125_383529655068030_753743997_n_large

Hi jiqa berangan ni . Hmm kan best kan indah kalau orang yang kita suka , suka kita balik . Hahahaha akan ku save the date time tu . Tapi sayang crush saya tak suka saya sebab saya tak cantik tak comel macam future wife dia ! hahaha tapi jiqa tak kecewa sangat pun........ , tapi tapi tapi jiqaa kecewa kalau dia suka kawan kita sendiri . Haa memang aku ambil pil sakit jantung ah acani . Bhahahaha . Haihh i wonder why i like her -.- maybe maybe argh forget it . Biar gue sendiri saja yang tahu kenapa gue suka sama dia . Kahkahkahkahkah . Bye mujib x)