Thursday, 8 November 2012

Miss badly.

580120_477894962223967_513070189_n_large

Hi.Jiqa rindu semua orang rindu classmate jiqa rindu pasca pmr rindu all at my school and my grandmother at Mekkah *lap air mata* and lagi rindu dekat arwah atok . hm I want hug you atok :') 
Bila makan apam balik mesti ingat atok sebab time tu last tengok atok , dalam seminggu tu atok sakit je atok banyak ragam sebelum nak pergi tu . Ibu cerita atok nak makan bubur minum air kopi itu ini . Time tu kita kat sekolah ada periksa. Tak dapat tengok atok . hm rasa ralat sebab tak dapat tengok kali yang terakhir betul akhir dapat tahu je atok dah tak ada . Arghh menyesal tak dapat tengok atok gelak tawa malam tu . Atok kita rindu atok :-( Gambar je yang mampu kita tengok . Kita rindu atok , kalau atok ada mesti sekarang makcik pakcik tak gaduh pasal harta rumah semua tu . hm kalau atok ada mesti kita dapat ikut pergi kebun , kalau atok ada mesti kita dapat ikut atok pergi pasar pepagi beli ikan . Atok kita rindu atok :-( . Yang pergi tetap pergi , mungkin Allah terlalu sayang pada atok . Semoga atok bahagia di sana . Ya Allah peliharalah atok ku :-(