Friday, 31 May 2013

Hang out with le' friends

 Assalamualaikum pembuka kata :)

           Hai dah lama tak post kat blog ni.. dah berhabuk rasanya , eh kotlah ~ Apa khabar reader ? strangers? sihat ? puas stalk ? hehehe anyway thanks lah baca post yang tak berapa nak unggul ayatnya..kann . Em pada 31/05/13 penamat pada bulan May Jiqa hang out dengan Ziha dan Nina . Well dah lama tak jumpa kan . Rindu katanya nak shopping sesama . Hehehe , keluar pukul 2.30 petang balik pukul ? tekalah cepat :D jeng jeng jeng balik pukul 7.30 malam . Lama ke? haha bukan selalu pun well me duduk asrama jarang keluar. Aiceh nina pulak jarang balik Joho :) so tak selalu jumpa . Emm
                                 

Tengok tu Ziha dengan Nina baru beli spect hahaha kelakar betul snap gambar dekat McD sambil pakai cermin mata tuh xD . Masuk air semua~ 


Tengok tu melaram dalam McD pun boleh..Hahahaha both of you so cute xD well kawan gawe memang comel . 


Ziha mata nak kemana tuh ? hahaha Nina comel okay . See kita orang tak janji nak pakai shawl sama pun o.o 


Kami memang comel tak boleh cakap apa dah xD 


Sokonglah ROCK hahahaha yeah rock :D 


Candid tapi suir goyang arghh btw thanks Nina ;) 


                                               I hope ever-lasting forever together friend . I love you friends ;*